Supervision

CompLead tilbyder organisationspsykologisk supervision til enkeltpersoner og til grupper i både interne og åbne forløb. Vores målgruppe er konsulenter og organisationspsykologer. 

Vi ser supervision som en samskabende, gensidig læringsproces, hvor supervisanden løbende arbejder på at træde i karakter og på at blive til den bedst mulige udgave af sig selv i den givne kontekst man arbejder i.

CompLeads tilgang til supervision er multiteoretisk og baserer sig på en kompleksitets- og emergensforståelse af organisatoriske processer. Vi lader os inspirere af såvel diverse teorier, som hvad der dukker op af refleksioner og tanker i forhold til cases og af andre fortællinger i rummet. Samtidig er det vigtigt at have sig for øje, at der altid er en dimension af organisationsudvikling i supervisionsforløb.

Arne Vestergaard og Mette Amtoft er begge autoriserede supervisorer i organisationspsykologi og superviserer både enkeltpersoner og grupper.

 

CompLead ́s supervisions- og studiegruppe 2016.

” ..at komme overens med kompleksiteten i (arbejds-)livet..”

Deltagere søges til en ny gruppe på 6-7 konsulenter eller ledere, der vil mødes 5 gange om året for at udforske forskellige perspektiver på kompleksitet i arbejdslivet.

Gruppens særlige fokus vil være på , hvordan vi hver især bedst kan favne uvished, forskellighed, forandring og paradokser i organisation og ledelse.

Med forløbet inviteres du til en superviserende, udforskende og samskabende proces i forhold til udvalgte cases og temaer, suppleret med læsning og teoretisk perspektivering. Intentionen er at muliggøre læring i en setting, der er en mellemting mellem en supervisionsgruppe, praksisfællesskab og studiekreds.

Målgruppe

Du arbejder som konsulent, partner eller leder og har allerede en vis erfaring med kompleksitetsteori og et kompleksitetsblik på organisationer og grupper.

Indhold

Kompleksitetsteori, psyko-/socioanalyse og organisationspsykologi Diskussion af tekster og praktisk anvendelse
Case-arbejde og supervision, hvor det læste inddrages
Refleksion og perspektivering af erfaring fra praksis

Supervisions- og studiegruppen bygger på gode erfaringer fra en lignende gruppe der eksisterede fra 2011 til 2015.

Tidsmæssig ramme

Gruppen mødes fem gange årligt kl. 9 - 16 i København 2016: 22. september, 11. november,
2017: 2. februar, 7. april, 16. juni.

Derefter kan en evt. forlængelse aftales.

Supervisor

Arne Vestergaard, CompLead. Cand. psych., Ph.d., specialist og supervisor i organisations- psykologi samt Jungiansk Analytiker (IAAP).

Pris: 14.000 kr. + moms. pr. år.

Tilmelding

Pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Yderligere oplysninger kan fås hos Arne Vestergaard på tlf. 4051 1561.

video complead
Se videoer om Complead