Om CompLead

Navnet CompLead er en kombination af ”Complexity” og ”Leadership”. Det illustrerer vores fokus på at hjælpe organisationer og konsulenter med at højne deres praksis i forhold til at lede komplekse processer i organisationer, som f.eks. forandring og innovation.

 
CompLead er kendt for den 2-årige konsulentuddannelse KOK (Kompleksitet, Organisation og Ko-kreativitet), der var det første, som også blev godkendt som grundstammeforløb til specialistuddannelsen til arbejds- og organisationspsykolog. Læs beskrivelse af KOK 8

Vores åbne uddannelse og interne kurser er baseret på kompleksitetsteori og ko-kreative tilgange, og udgangspunktet er multi-teoretisk og pragmatisk. Målgruppen er erfarne ledere, projektledere, konsulenter og organisationspsykologer.

Vi arbejder også som konsulenter med organisations- og kompetenceudvikling i virksomheder og organisationer. Vi skaber opgaverne undervejs sammen med kunderne, hvor deres viden og observationer af praksis bliver inddraget som ressourcer og refleksioner i opgaven.

CompLead er et partnerskab mellem Mette Amtoft og Arne Vestergaard. Vi er begge uddannet cand. psych. samt autoriserede specialister og supervisorer i organisationspsykologi. Mette er endvidere godkendt specialist i klinisk psykologi og uddannet lærer. Arne har yderligere en Ph.d. i organisationspsykologi og er også uddannet jungiansk analytiker.

Mette 2018

Mette Amtoft

Det siger kunderne

Arne 2018

Arne Vestergaard